Δέρμα
Δέρμα

Το δέρμα αποτελείται από τρία στρώματα, την επιδερμίδα - εξωτερικό στρώμα, το χόριο και το υποδόριο. Τα τρία στρώματα μας προστατεύουν από μύκητες, βακτήρια, υπεριώδεις ακτινοβολία και άλλα φυσικά και χημικά ερεθίσματα και συντελούν στη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος. Το δέρμα είναι η προστασία μας στους διάφορους εξωτερικούς παράγοντες και διατηρεί ταυτόχρονα την υγρασία μέσα στο σώμα. Επιπρόσθετα το δέρμα είναι τμήμα του σώματος όπου γίνεται χημική ανταλλαγή μέσω της εφίδρωσης και άλλων φαινομένων.

Εκτός από την σημαντική συμβολή του δέρματος στη λειτουργία του οργανισμού αποτελεί και μέσω μετάδοσης ζωτικών πληροφοριών. Βλέποντας κάποιον, ένα από τα πρώτα πράγματα που προσέχουμε είναι το δέρμα του, το οποίο μας δίνει πληροφορίες για την ηλικία του, τη διατροφική και ψυχολογική του κατάσταση και γενικότερες πληροφορίες για την υγεία του. Για το λόγο αυτό όλοι οι άνθρωποι οποιασδήποτε ηλικίας δίνουν μεγάλη σημασία στη φροντίδα του δέρματος τους.

Τα τελευταία χρόνια λόγω της μόλυνσης του περιβάλοντος το δέρμα αποκτά όλο και μεγολύτερη σημασία και θεωρείτια πλέον ένα από τα σημαντικότερα όργανα του ανθρωπίνου σώματος.

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα προϊόντα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 6201400 ή στείλτε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Για περισσότερες πληροφορίες (στα Αγγλικά) μπορείτε να απευθυνθείτε απευθείας στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή www.triohealthcare.co.uk.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι παθήσεων και τραυμάτων της επιδερμίδας. Ο οργανισμός αντιδρά στις αλλαγές (ηλικία, περιβάλλον, ασθένεια) που περιγράψαμε αλλάζοντας τη…
Δέρμα Είναι σημαντικό το δέρμα να είναι υγιές διατηρώντας τη σωστή ποσότητα υγρασίας, την ελαστικότητά του και το pH του.…

Δείτε τώρα

Το καλάθι μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αλπακο ΑΕ Κεντρικά γραφεία

17ο  χλμ Εθν. Οδού Αθ. Λαμίας
Τηλ.: 210 6201400
Φαξ: 210 6201333
E-mail: info@alpako.gr

Β. Ελλάδα- Θεσσαλονίκη

Πελοπόννησος- Πάτρα

Κρήτη- Ηράκλειο

Υπόλοιπη Ελλάδα