Προϊόντα Κατηγορίας: Στομίες

Στομίες
Στομίες

Στομίες

διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη σειρά υλικών στομιών που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των οστομικών και διευκολύνουν τα άτομα που ασχολούνται με την φροντίδα τους, συγγενείς και ιατρονοσηλευτικό προσωπικό.

Με απόλυτη εξειδίκευση στην ανάπτυξη οστομικών προϊόντων, εδώ και 40 χρόνια, οι οίκοι που αντιπροσωπεύουμε διαθέτουν ένα μοναδικό πλεονέκτημα- το επιστημονικό τους επιτελείο ασχολείται αποκλειστικά με την έρευνα και ανάπτυξη οστομικών προϊόντων που ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες των οστομικών και στο δικαίωμα τους για καλύτερη ποιότητα ζωής.

Τα προϊόντα μας χαρακτηρίζονται από την υψηλή ποιότητα τους ενώ διαθέτουν μοναδικά χαρακτηριστικά, σχεδιασμένα ώστε να προσφέρουν την πλέον κατάλληλη λύση στις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε οστομικού. Άλλωστε πιστεύουμε ότι "οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά".

Μέσα στον κατάλογο προϊόντων θα ενημερωθείτε για τους αυτοκόλλητους σάκους και το σύστημα δυο τεμαχίων καθώς επίσης και για εξειδικευμένα υλικά όπως οι μετεγχειρητικοί σάκοι, το σύστημα υποκλυσμού και τα υλικά περιποίησης και φροντίδας του περιστομικού δέρματος.

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα προϊόντα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 6201400 ή στείλτε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Ακόμη ! επισκεφθείτε το Βlog μας http://www.stomia.blogspot.com/

Διαβάστε για την Κολοστομία.

Διαβάστε για την Ειλεοστομία.

Διαβάστε για την Ουρητηροστομία.

Δείτε τον κατάλογο των προϊόντων.

Δείτε τώρα

Το καλάθι μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αλπακο ΑΕ Κεντρικά γραφεία

17ο  χλμ Εθν. Οδού Αθ. Λαμίας
Τηλ.: 210 6201400
Φαξ: 210 6201333
E-mail: info@alpako.gr

Β. Ελλάδα- Θεσσαλονίκη

Πελοπόννησος- Πάτρα

Κρήτη- Ηράκλειο

Υπόλοιπη Ελλάδα