Προϊόντα Κατηγορίας: Έλκη

Urgotul Επίθεμα Λιπιδοκολλοειδούς Τεχνολογίας TLC

Επίθεμα Λιπιδοκολλοειδούς Τεχνολογίας TLC

Το Urgotul είναι αποτέλεσμα μιας αποκλειστικής πατενταρισμένης τεχνολογίας που έχει αναπτύξει η URGO : η Τεχνολογία TLC (Technology Lipido-Colloid) ή δηλαδή Λιπιδοκολλοειδής Τεχνολογία.

Το Urgotul είναι ένα αεροδιαπερατό επίθεμα, το οποίο αποτελείται από ένα πλέγμα πολυεστέρα πάνω στο οποίο έχουν εμβαπτιστεί μόρια βαζελινούχας αλοιφής και μόρια υδροκολλοειδούς (CMC, δηλαδή καρβοξυμεθυλοκυτταρίνης).

Το πλέγμα αποτελείται από 100% υδρόφοβες, αδιάκοπες ίνες πολυεστέρα και παραμένει σταθερά ανοικτό χωρίς να παγιδεύεται ο νεοσυσταθείς κοκκιώδης ιστός στο επίθεμα.

Τα εμβαπτισμένα μόρια της βαζελινούχας αλοιφής καθιστούν την αφαίρεση του επιθέματος απολύτως ατραυματική και ανώδυνη χωρίς να αφήνουν κανένα ίχνος ή αίσθηση λιπαρότητας.

Τα υδροκολλοειδή μόρια, κατά την απορρόφηση του εξιδρώματος, διογκώνονται και σχηματίζουν μια μορφή γέλης (τζελ), η οποία παρέχει το ιδανικό υγρό περιβάλλον στο έλκος για ταχύτερη επούλωση.

Έχει αποδειχθεί in vitro ότι η σύσταση του Urgotul προάγει τον πολλαπλασιασμό των ινοβλαστών στην περιοχή και επιταχύνει την επούλωση.

Συχνότητα αλλαγής κάθε 2-4 μέρες, αναλόγως του τραύματος.

Περιγραφή Διάσταση Κωδικός Συσκ/σία
Urgotul
Επίθεμα
Λιπιδοκολλοειδούς
Τεχνολογίας
10x10 εκ. 442.39 10
15x20 εκ. 442.40 10

Δείτε τώρα

Το καλάθι μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αλπακο ΑΕ Κεντρικά γραφεία

17ο  χλμ Εθν. Οδού Αθ. Λαμίας
Τηλ.: 210 6201400
Φαξ: 210 6201333
E-mail: info@alpako.gr

Β. Ελλάδα- Θεσσαλονίκη

Πελοπόννησος- Πάτρα

Κρήτη- Ηράκλειο

Υπόλοιπη Ελλάδα