Προϊόντα Κατηγορίας: Έλκη

Urgotul SAg Επίθεμα Υδροκολλοειδούς με Άργυρο, για χαμηλό έως μεσαίο ποσοστό εκκρίσεων

Urgotul SAg Επίθεμα Υδροκολλοειδούς με Άργυρο, για χαμηλό έως μεσαίο ποσοστό εκκρίσεων

Επίθεμα Υδροκολλοειδούς με Άργυρο

To Urgotul SAg είναι ένα επίθεμα βασισμένο στη Λιπιδοκολλοειδή Τεχνολογία, με μόρια υδροκολλοειδούς (CMC, δηλαδή καρβοξυμεθυλοκυτταρίνης) και ιόντα Αργύρου. Περιέχει επίσης σουλφαδιαζίνη.

Urgotul SAg Επίθεμα Υδροκολλοειδούς με Άργυρο, για χαμηλό έως μεσαίο ποσοστό εκκρίσεων

Χάρη στα υδροκολλοειδή μόρια παρέχει το ιδανικό υγρό μικροπεριβάλλον στο τραύμα για την επούλωσή του, καθώς μόλις έρθει σε επαφή με τις εκκρίσεις σχηματίζεται τζελ.

Η αντιμικροβιακή δράση του Urgotul SΑg ενεργοποιείται με την απορρόφηση των εκκρίσεων κατά την οποία η ένωση αργύρου-σουλφαδιαζίνης διασπάται σταδιακά και ελεγχόμενα και δρα τοπικά στο έλκος με τη σουλφαδιαζίνη να διασπά τη μεμβράνη των βακτηριδίων και τα ιόντα Αργύρου να εισχωρούν και να μπλοκάρουν τη σύνθεση DNA του βακτηριδίου.

Το Urgotul SΑg δρα αποτελεσματικά σε ένα ευρύ φάσμα μικροοργανισμών (έχει εξεταστεί η δράση του σε 117 μικροοργανισμούς), όπως αερόβια βακτηρίδια (ψευδομονάδα, χρυσίζων σταφυλόκοκκος, πρωτέας, σερράτια, κλεμπσιέλλα), ανθεκτικά βακτηρίδια (MRSA) κ.α.

Το Urgotul SΑg ενδείκνυται για τη θεραπεία εγκαυμάτων 2ου βαθμού όπου υπάρχει υψηλός κίνδυνος λοίμωξης. Πρέπει να αλλάζεται κάθε 1 με 2 ημέρες, ανάλογα με την κλινική εικόνα του τραύματος.

Περιγραφή Διάσταση Κωδικός Συσκ/σία
Urgotul SAg
Επίθεμα
Υδροκολλοειδούς
με Άργυρο
10x12 εκ. 449.33 10
15x20 εκ. 449.34 10

Δείτε τώρα

Το καλάθι μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αλπακο ΑΕ Κεντρικά γραφεία

17ο  χλμ Εθν. Οδού Αθ. Λαμίας
Τηλ.: 210 6201400
Φαξ: 210 6201333
E-mail: info@alpako.gr

Β. Ελλάδα- Θεσσαλονίκη

Πελοπόννησος- Πάτρα

Κρήτη- Ηράκλειο

Υπόλοιπη Ελλάδα