Προϊόντα Κατηγορίας: Έλκη

Sanyrene, Λιπαρά οξέα και Βιταμίνη Ε

Yπεροξυγονωμένα φυσικά λιπαρά οξέα και Βιταμίνη Ε

Sanyrene, Λιπαρά οξέα και Βιταμίνη Ε To Sanyrene είναι ένα μοναδικό προϊόν για την πρόληψη των κατακλίσεων. Αποτελείται από υπεροξυγονωμένα, φυσικά, λιπαρά οξέα (60% λινολεϊκό οξύ) και Βιταμίνη Ε (τοκοφερόλη). Το λινολεϊκό οξύ που περιέχει δυναμώνει το δέρμα και αποτρέπει την αφυδάτωση του, προστατεύοντάς το από πίεση, τάσεις τριβής, ακράτεια. Η βιταμίνη Ε προσδίδει στο Sanyrene αντιφλεγμονώδη δράση. To Sanyrene ομαλοποιεί τη μικροκυκλοφορία και οξυγονώνει περιοχές του δέρματος που υφίστανται πίεση.

Η χρήση του Sanyrene στην περιοχή του κόκκυγα μειώνει κατά 50% την πιθανότητα ανάπτυξης κατάκλισης.

Αυτό αποδεικνύεται από την κλινική έρευνα που διεξήχθη σε 36 γεροντολογικά κέντρα της Γαλλίας με Επιτροπές Κατακλίσεων, στην οποία συμμετείχαν 1.121 ηλικιωμένοι (μ.ό. ηλικίας 85 ετών, με 65% με υψηλό κίνδυνο για εμφάνιση κατάκλισης στον κόκκυγα και 35% πολύ υψηλό) και οι οποίοι παρακολουθήθηκαν για διάστημα 8 εβδομάδων. Το ποσοστό εμφάνισης έλκους κατάκλισης ήταν 15,7% επί του συνόλου των ασθενών. Από τους ασθενείς που είχαν χρησιμοποιήσει τo Sanyrene μόνο ποσοστό 7,3% παρουσίασε υψηλό ρίσκο εμφάνισης κατάκλισης στον κόκκυγα.

Προτείνεται η χρήση του Sanyrene 3-4 φορές την ημέρα με κάθε αλλαγή θέσης του κατακεκλιμένου για βέλτιστο αποτέλεσμα. Ψεκάζετε 1-2 φορές στην περιοχή εφαρμογής και απλώνετε με μαλακές κινήσεις των δακτύλων (όχι μασάζ) για ένα λεπτό. Να μη χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με αλκοολούχα διαλύματα (που στεγνώνουν το δέρμα), ούτε με κρέμες (που φράσσουν τους πόρους).

Το κάθε φιαλίδιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ένα μέσο όρο 200 εφαρμογών.

Περιγραφή Διάσταση Κωδικός Συσκ/σία
Sanyrene 20 ml 440.31 1

Δείτε τώρα

Το καλάθι μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αλπακο ΑΕ Κεντρικά γραφεία

17ο  χλμ Εθν. Οδού Αθ. Λαμίας
Τηλ.: 210 6201400
Φαξ: 210 6201333
E-mail: info@alpako.gr

Β. Ελλάδα- Θεσσαλονίκη

Πελοπόννησος- Πάτρα

Κρήτη- Ηράκλειο

Υπόλοιπη Ελλάδα