Προϊόντα Κατηγορίας: Έλκη

Cellostart

Cellostart

Η Επανάσταση URGO στην επούλωση χρονίων ελκών

Επίθεμα Νανοτεχνολογίας με Ολιγοσακχαρίτη
Το επίθεμα Cellostart αποτελείται από ένα πλέγμα λιπιδοκολλοειδούς τεχνολογίας (TLC) εμποτισμένο με ένα καινοτόμο συστατικό / αναστολέα των ΜεταλλοΠρωτεασών, τον παράγοντα NOSF (Nano Oligo Saccharide Factor), Ολιγοσακχαρίτη Νανοτεχνολογίας, σε συνδυασμό με ένα υπεραπορροφητικό αφρώδες στρώμα πολυουρεθάνης. Το Cellostart αλληλεπιδρά με το τραύμα, χάρη στη δομή που διαθέτει και είναι κατάλληλο για εξιδρωματικά χρόνια έλκη.

Στα χρόνια έλκη, η αυξημένη συγκέντρωση μεταλλοπρωτεασών εμποδίζει τη διαδικασία της επούλωσης, καθώς αποδομείται η νεοσυσταθείσα εξωκυττάρια ουσία. Ο παράγοντας NOSF ανακόπτει την επιβλαβή δράση των μεταλλοπρωτεασών και προστατεύει την ευεργετική δράση των αυξητικών παραγόντων.

Σε συνδυασμό με τα λοιπά συστατικά της λιπιδοκολλοειδούς τεχνολογίας (TLC), μόλις το Cellostart έρθει σε επαφή με τις εκκρίσεις, απελευθερώνει τον παράγοντα NOSF σταδιακά στο τραύμα, ο οποίος με τη σειρά του δεσμεύεται στις κατεστραμμένες περιοχές του ιστού για να ασκήσει την αντιπρωτεασική του δράση. Σε επαφή με ένα χρόνιο έλκος, το Cellostart αποκαθιστά την ισορροπία του μικροπεριβάλλοντος του έλκους και επανεκκινεί τη διαδικασία της επούλωσής του.

Cellostart

Το Cellostart ενδείκνυται για όλους τους τύπους χρονίων ελκών χωρίς νεκρωτικούς ιστούς και χωρίς εμφανείς ενδείξεις λοίμωξης. Η κλινική του αποτελεσματικότητα έχει αποδειχθεί σε περιπτώσεις χρονίων ελκών ασθενών με φλεβική ανεπάρκεια, διαβήτη, αρτηριοπάθεια.Ένα ελάχιστο ποσοστό εκκρίσεων επαρκεί για την εκκίνηση της δράσης του Cellostart. Συνιστάται διάρκεια θεραπείας τουλάχιστον 4- 5 εβδομάδων, με συχνότητα αλλαγής του επιθέματος κάθε 3 με 4 μέρες.

Cellostart-Κλινική αποτελεσματικότητα σε 117 ασθενείς Δύο περιπτώσεις εξ αυτών:

· Γυναίκα 82 ετών με υπέρταση και φλεβικό έλκος που προϋπήρχε 11 μήνες με ευαίσθητο περιβάλλον δέρμα. Αποτέλεσμα: Μείωση επιφάνειας έλκους κατά 71%.

· Άνδρας 56 ετών με ιστορικό φλεβίτιδας και φλεβικό έλκος που προϋπήρχε 5 μήνες με δερματίτιδα Αποτέλεσμα: Μείωση επιφάνειας έλκους κατά 89%.

Εφαρμογή επιθέματος Cellostart σε συνδυασμό με θεραπεία συμπιεστικής επίδεσης, για διάστημα 12 εβδομάδων


Δείτε τώρα

Το καλάθι μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αλπακο ΑΕ Κεντρικά γραφεία

17ο  χλμ Εθν. Οδού Αθ. Λαμίας
Τηλ.: 210 6201400
Φαξ: 210 6201333
E-mail: info@alpako.gr

Β. Ελλάδα- Θεσσαλονίκη

Πελοπόννησος- Πάτρα

Κρήτη- Ηράκλειο

Υπόλοιπη Ελλάδα