Προϊόντα Κατηγορίας: Έλκη

A-Heal PR (Pain Relief) Επίθεμα υδρογέλης 2ης γενιάς

Επίθεμα υδρογέλης 2ης γενιάς

A-Heal PR (Pain Relief) Επίθεμα υδρογέλης 2ης γενιάς A-Heal PR (Pain Relief) Επίθεμα υδρογέλης 2ης γενιάς

Το A-Heal PR είναι ένα επίθεμα υδρογέλης που διαθέτει υψηλή απορροφητικότητα χάρη στην τεχνολογία του ιονικού πολυμερούς από το οποίο αποτελείται και την αλληλεπίδραση ανάμεσα στα ιόντα του πολυμερούς και σε ελεύθερα ιόντα, χαρακτηριστικό των επιθεμάτων υδρογέλης δεύτερης γενιάς.

Το A-Heal PR παρέχει ταυτοχρόνως υψηλή ενυδάτωση στα έλκη λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε νερό και γλυκερίνη. Εξωτερικά φέρει ένα αεροδιαπερατό φιλμ πολυουρεθάνης.

Το A-Heal PR ανταποκρίνεται σε ένα δυναμικό περιβάλλον όπου μεταβάλλονται τα επίπεδα υγρασίας, όπως είναι το περιβάλλον ενός τραύματος που επουλώνεται. Αλληλεπιδρά με το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται και αντιδρά ανάλογα με τις απαιτήσεις ενυδάτωσης ή απορρόφησης που το περιβάλλον του τραύματος ορίζει, σε αντίθεση με ένα επίθεμα υδρογέλης πρώτης γενιάς που απλώς ενυδατώνει και δεν απορροφά.

Το A-Heal PR είναι ένα επίθεμα για χρήση σε τραύματα με οποιοδήποτε βαθμό εξιδρώματος.

Το A-Heal PR ενδείκνυται για περιπτώσεις μείωσης πόνου του τραύματος, Η0 ΕΒΔ4 όπως για χρήση σε έλκη κάτω άκρων που παρουσιάζουν πόνο (π.χ. αρτηριακά), Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε νερό επιτυγχάνεται μικρότερος ερεθισμός των νευρικών απολήξεων και έτσι το A-Heal PR μειώνει σημαντικά τον πόνο στο τραύμα, χωρίς να περιέχει καμία φαρμακευτική ουσία.

Περιγραφή Διάσταση Κωδικός Συσκ/σία
A-Heal PR
Επίθεμα Μείωσης
Πόνου
10 x 10 εκ. 447.11 10

Δείτε τώρα

Το καλάθι μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αλπακο ΑΕ Κεντρικά γραφεία

17ο  χλμ Εθν. Οδού Αθ. Λαμίας
Τηλ.: 210 6201400
Φαξ: 210 6201333
E-mail: info@alpako.gr

Β. Ελλάδα- Θεσσαλονίκη

Πελοπόννησος- Πάτρα

Κρήτη- Ηράκλειο

Υπόλοιπη Ελλάδα