Προϊόντα Κατηγορίας: Ακράτεια

Εξωτερικός Ανδρικός Καθετήρας

Εξωτερικός Ανδρικός Καθετήρας

Εξωτερικός Ανδρικός Καθετήρας

Ο αυτοκόλλητος εξωτερικός καθετήρας είναι κατασκευασμένος από σιλικόνη η οποίο προσφέρει μέγιστη άνεση και είναι πολύ φιλική στο δέρμα. Έχει ενσωματωμένο κολλητικό κι έτσι συγκρατείται με ασφάλεια στη θέση του.

Διαφανής
Ο καθετήρας είναι διαφανής κι έτσι επιτρέπει την επιθεώρηση του δέρματος όταν κρίνεται απαραίτητο.

Φιλικό στο δέρμα κολλητικό υλικό
Έχει ενισχυμένο κολλητικό που του επιτρέπει να παραμένει στη θέση του για 24 ώρες. Παράλληλα όμως αφαιρείται εύκολα και δεν ερεθίζει το δέρμα.Εξωτερικός Ανδρικός Καθετήρας

Εύκολη εφαρμογή
Έχει ειδικό σύστημα εφαρμογής που επιτρέπει την εφαρμογή του χωρίς να υπάρχει άμεση επαφή με το πέος σεβόμενο την υγιεινή του χρήστη. Η εφαρμογή του είναι πολύ εύκολη και μπορεί να γίνει και από άτομα με μειωμένη κινητικότητα στα χέρια.

Υπάρχουν εξωτερικοί καθετήρες σε 3 τύπους

  1. ULTRAFLEX
  2. POP – ON
  3. WIDE BAND

1. Εξωτερικός Ανδρικός Καθετήρας Ultraflex

Ultraflex – Κανονικό μήκος, Εξωτερικός Ανδρικός Καθετήρας με Αυτοκόλλητο

Ο Ultraflex έχει την αυτοκόλλητη επιφάνειά του κεντρικά τοποθετημένη.

Μεγέθη και κωδικοί
552.62-3 EΞ. ΑΝΔΡ. ΚΑΘ. ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ULTRAFLEX μέγεθος (medium) 29
552.62-3 EΞ. ΑΝΔΡ. ΚΑΘ. ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ULTRAFLEX μέγεθος (intermediate) 32

2. Εξωτερικός Ανδικός Καθετήρας Pop-On

Pop-On – Μικρό μήκος, Εξωτερικός Ανδρικός Καθετήρας με Αυτοκόλλητο

Ο Pop-On προορίζεται για εφαρμογή σε μικρότερου μήκους επιφάνειες όπως παχύσαρκοι ή ηλικιωμένοι ασθενείς, ασθενείς σε συσταλτική κατάσταση, ή ασθενείς που αναζητούν έναν διαφορετικό τρόπο τοποθέτησης του αυτοκόλλητου πάνω στο δέρμα. Αυτός ο μικρότερου μήκους εξωτερικός καθετήρας έχει κολλητικό υλικό σε όλο το μήκος του.Εξωτερικός Ανδρικός Καθετήρας

Μεγέθη και κωδικοί
552.42-3 EΞ.ΑΝΔΡ.ΚΑΘ. ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ POP-ON μέγεθος (medium) 29
552.42-3 EΞ.ΑΝΔΡ.ΚΑΘ. ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ POP-ON μέγεθος (intermediate) 32

3. Εξωτερικός Ανδρικός Καθετήρας Wide Band

WIDE BAND – Κανονικό μήκος, Εξωτερικός Ανδρικός Καθετήρας με μεγαλύτερη αυτοκόλλητη επιφάνεια

Ο WIDE BAND προορίζεται για εφαρμογή σε ασθενείς που μπορεί να αντιμετωπίζουν δυσκολία να κρατήσουν το προϊόν κολλημένο στο δέρμα. Αυτός ο καθετήρας, αν και κανονικού μήκους, έχει μεγαλύτερη αυτοκόλλητη επιφάνεια από έναν παραδοσιακό στυλ αυτοκόλλητο εξωτερικό ανδρικό καθετήρα ώστε να παρέχει επιπλέον ασφάλεια και να βοηθάει το προϊόν να παραμείνει στη θέση του

Μεγέθη και κωδικοί
552.51-4 EΞ. ΑΝΔΡ. ΚΑΘ. ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ WIDEBAND μέγεθος (small) 25
552.51-4 EΞ. ΑΝΔΡ. ΚΑΘ. ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ WIDEBAND μέγεθος (medium) 29
552.51-4 EΞ. ΑΝΔΡ. ΚΑΘ. ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ WIDEBAND μέγεθος (intermediate) 32
552.51-4 EΞ. ΑΝΔΡ. ΚΑΘ. ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ WIDEBAND μέγεθος (large) 36
552.51-4 EΞ. ΑΝΔΡ. ΚΑΘ. ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ WIDEBAND μέγεθος (extra large ) 41

Βοηθητικά προϊόντα για εξωτερικό ανδρικό καθετήρα

1. Αφαιρετικό κόλλας σιλικόνης Niltac

H αφαίρεση του κολλητικού υλικού του εξωτερικού ανδρικού καθετήρα μπορεί να προκαλέσει πόνο ή ερεθισμό. Το Niltac αποτελεί ένα μοναδικό προϊόν προηγμένης τεχνολογίας από 100% υποαλλεργική σιλικόνη. Δεν περιέχει οινόπνευμα ή άλλα τοξικά συστατικά και επομένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και σε ερεθισμένο δέρμα χωρίς να προκαλέσει πόνο. Το Niltac αφαιρεί το κολλητικό υλικό του εξωτερικού ανδρικού καθετήρα εύκολα και γρήγορα διευκολύνοντας την εφαρμογή του νέου. Επιπλέον, δεν μεταβολίζεται από τον οργανισμό, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει το δέρμα και το προστατεύει. Το υλικό διατίθεται σε σπρέι των 50ml. Το σπρέι έχει σχεδιαστεί ειδικά ώστε να ψεκάζει και ανάποδα διευκολύνοντας την αφαίρεση του κολλητικού υλικού του εξωτερικού ανδρικού καθετήρα, στερεωτικών κλπ. Παράγεται στην Μεγάλη Βρετανία από την καινοτόμο εταιρεία Trio Healthcare που εξειδικεύεται στην έρευνα και ανάπτυξη ιατρικών προϊόντων σιλικόνης.

2. Προστατευτικό από σιλικόνη Silesse

H διατήρηση του δέρματος σε καλή κατάσταση αποτελεί μια καθημερινή προσπάθεια. Το Silesse έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προστατεύει το δέρμα και να αποτρέπει τους ερεθισμούς που προκαλούν κολλητικό υλικό και σωματικά υγρά. Το Silesse χρησιμοποιείται για την δημιουργία μιας μεμβράνης σιλικόνης μεταξύ δέρματος και κολλητικού υλικού, προστατεύοντας και επιτυγχάνοντας καλύτερη εφαρμογή. Αντίθετα με άλλα υλικά, το Silesse περιέχει μόνο σιλικόνη και έτσι με κάθε νέα εφαρμογή επιτυγχάνεται επιλεκτική εναπόθεση μόνο στα σημεία που δεν έχει παραμείνει σιλικόνη, αποφεύγοντας έτσι την δημιουργία πολλαπλών στρωμάτων που προκαλούν δυσκαμψία.

Το Silesse μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και σε ερεθισμένο δέρμα χωρίς να προκαλέσει πόνο καθώς είναι υποαλλεργικό και δεν περιέχει οινόπνευμα ή άλλα τοξικά συστατικά. Ταυτόχρονα ενυδατώνει το δέρμα και ανακουφίζει. Στεγνώνει αμέσως μετά την εφαρμογή και επιτρέπει την άμεση χρήση του νέου υλικού. Το υλικό διατίθεται σε σπρέι των 50ml. Παράγεται στην Μεγάλη Βρετανία από την καινοτόμο εταιρεία Trio Healthcare που ειδικεύεται στην έρευνα και ανάπτυξη ιατρικών προϊόντων σιλικόνης.

Δείτε τώρα

Το καλάθι μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αλπακο ΑΕ Κεντρικά γραφεία

17ο  χλμ Εθν. Οδού Αθ. Λαμίας
Τηλ.: 210 6201400
Φαξ: 210 6201333
E-mail: info@alpako.gr

Β. Ελλάδα- Θεσσαλονίκη

Πελοπόννησος- Πάτρα

Κρήτη- Ηράκλειο

Υπόλοιπη Ελλάδα