Προϊόντα Κατηγορίας: Στομίες

Silesse προστατευτική μεμβράνη δέρματος

Silesse προστατευτική μεμβράνη δέρματος Silesse προστατευτική μεμβράνη δέρματος

Silesse προστατευτική μεμβράνη δέρματος H διατήρηση του δέρματος σε καλή κατάσταση αποτελεί μια καθημερινή προσπάθεια. Το Silesse έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προστατεύει το δέρμα και να αποτρέπει τους ερεθισμούς που προκαλούν κολλητικό υλικό και σωματικά υγρά.

Το Silesse χρησιμοποιείται για την δημιουργία μιας μεμβράνης σιλικόνης μεταξύ δέρματος και κολλητικού υλικού, προστατεύοντας και επιτυγχάνοντας καλύτερη εφαρμογή.

Αντίθετα με άλλα υλικά, το Silesse περιέχει μόνο σιλικόνη και έτσι με κάθε νέα εφαρμογή επιτυγχάνεται επιλεκτική επαναπόθεση μόνο στα σημεία που δεν έχει παραμείνει σιλικόνη, αποφεύγοντας έτσι την δημιουργία πολλαπλών στρωμάτων που προκαλούν δυσκαμψία.

Silesse προστατευτική μεμβράνη δέρματος Το Silesse μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και σε ερεθισμένο δέρμα χωρίς να προκαλέσει πόνο καθώς είναι υποαλλεργικό και δεν περιέχει οινόπνευμα ή άλλα τοξικά συστατικά. Ταυτόχρονα ενυδατώνει το δέρμα και ανακουφίζει. Στεγνώνει αμέσως μετά την εφαρμογή και επιτρέπει την άμεση χρήση του νέου υλικού.

Το υλικό διατίθεται σε σπρέι των 50ml.

Παράγεται στην Μεγάλη Βρετανία από την καινοτόμο εταιρεία Trio Healthcare που εξειδικεύεται την έρευνας και ανάπτυξη ιατρικών προϊόντων σιλικόνης

Δείτε τώρα

Το καλάθι μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αλπακο ΑΕ Κεντρικά γραφεία

17ο  χλμ Εθν. Οδού Αθ. Λαμίας
Τηλ.: 210 6201400
Φαξ: 210 6201333
E-mail: info@alpako.gr

Β. Ελλάδα- Θεσσαλονίκη

Πελοπόννησος- Πάτρα

Κρήτη- Ηράκλειο

Υπόλοιπη Ελλάδα