Προϊόντα Κατηγορίας: Στομίες

Nova 1 Χ3αυτοκόλλητος σάκος ουρητηροστομίας (με βρυσάκι)

Nova 1 Χ3αυτοκόλλητος σάκος ουρητηροστομίας (με βρυσάκι)

Η σειρά NOVA 1 για ουρητηροστομίες προστίθεται στην οικογένεια της DANSAC, έχοντας ως σκοπό να βελτιώσει περαιτέρω την ποιότητα ζωής των οστομικών καθώς και να διευκολύνει τα άτομα που ασχολούνται με την Nova 1 Χ3αυτοκόλλητος σάκος ουρητηροστομίας (με βρυσάκι)φροντίδα τους, συγγενείς, νοσηλευτές και γιατρούς.

Το όνομα NOVA έχει "δανειστεί" από τον χώρο της αστρονομίας και σημαίνει "νέο αστέρι". Και αυτό ακριβώς είναι. To NOVA 1 ανήκει σε μια νέα οικογένεια προϊόντων στα οποία χρησιμοποιείται προηγμένη τεχνολογία. Η σειρά αποτελείται από αυτοκόλλητους σάκους ουρητηροστομίας με χαρακτηριστικά που κάνουν την χρήση τους πιο εύκολη από ποτέ και αυξάνουν την αποτελεσματικότητά τους σε κάθε επίπεδο.

Ο σάκος ουρητηροστομίας Nova 1 X3 αποτελεί σύστημα συλλογής ούρων ενός τεμαχίου. Η κολλητική δερμοπροστατευτική επιφάνεια και ο σάκος συλλογής αποτελούν ένα σώμα. Ο σάκος ενώνεται με το κολλητικό υλικό με θερμική ραφή εξασφαλίζοντας απόλυτη συγκόλληση.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ (Χ): Ειδικής κατασκευής αυτοκόλλητο με ενισχυμένο υλικό πάχους 3mm στο κέντρο και λεπτότερο στις άκρες
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ (Π): Για καλύτερη εφαρμογή του σάκου στην στομία ακόμη και σε σημεία που το δέρμα κάνει αναδιπλώσεις καθώς το επιπλέον υλικό απορροφά καλύτερη την υγρασία και προσφέρει καλύτερη πρόσφυση. Πιο λεπτό στις άκρες για μεγαλύτερη ευλυγισία.Nova 1 Χ3αυτοκόλλητος σάκος ουρητηροστομίας (με βρυσάκι)

X: Αυτοκόλλητο από σύγχρονης τεχνολογίας υλικά, φιλικά προς το δέρμα, με ίνες βάμβακος.
Π: Το κολλητικό υλικό κολλά σταθερά στο δέρμα και ταυτόχρονα προσφέρει προστασία και ανακούφιση του περιστομικού δέρματος. Οι ίνες βαμβακιού απορροφούν την υγρασία και κάνουν το κολλητικό ανθεκτικό σε θερμοκρασιακές μεταβολές (πχ στις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού).

X: Αδαμαντοειδές σχήμα αυτοκόλλητου με μεγαλύτερη επιφάνεια κολλητικού υλικού στον οριζόντιο και κάθετο άξονα
Π: Σχήμα ιδιαίτερα φιλικό προς το σώμα, για ασφαλή πρόσφυση του αυτοκόλλητου στο δέρμα, ακόμη και σε σημεία που το δέρμα διπλώνει κατά την κίνηση. Επιπλέον μεγαλύτερη προστασία στον οριζόντιο και κάθετο άξονα (στα πλαϊνά του σάκου) όπου υπάρχουν μεγαλύτερες πιέσεις

Nova 1 Χ3αυτοκόλλητος σάκος ουρητηροστομίας (με βρυσάκι) X: Προηγμένο τεχνολογικά φίλμ σάκου 5 στρωμάτων.Nova 1 Χ3αυτοκόλλητος σάκος ουρητηροστομίας (με βρυσάκι)
Π: Τα πολλαπλά στρώματα φίλμ κάνουν τον σάκο απαλό, αθόρυβο και αδιαπερατό από οσμές.

X: Επικάλυψη σάκου στην επιφάνεια που έρχεται σε επαφή με το δέρμα από υφασμάτινης υφής υλικό, μπεζ χρώματος, με υδρο-απωθητικές ιδιότητες.
Π: Ανθεκτικό υλικό, απαλό και υποαλλεργικό, δεν απορροφά το νερό ή τον ιδρώτα και στεγνώνει πολύ εύκολα ακόμη και μετά το ντους. Με ειδική δομή που μειώνει τις τριβές με το δέρμα και τα ρούχα.

X: Διπλή θερμοσυγκόλληση του σάκου περιφερικά.Nova 1 Χ3αυτοκόλλητος σάκος ουρητηροστομίας (με βρυσάκι)
Π: Αυξημένη ασφάλεια από πιθανότητα διαρροής.

X: Σάκος με εσωτερικές βαλβίδες αντεπιστροφής.
Π: Οι εσωτερικές βαλβίδες αντεπιστροφής δεν επιτρέπουν την παλινδρόμηση των ούρων, ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα ουρολοίμωξης.

X: Εξωτερική βαλβίδα απομάκρυνσης ούρων με σήμανση ανοικτό/ κλειστό.
Π: Ειδικό βρυσάκι, με σήμανση ανοικτό/ κλειστό, για αυξημένη ευκολία χρήσης ακόμη και από άτομα με φτωχή όραση και κινητικά προβλήματα στα χέρια. Το βρυσάκι επιτρέπει το άδειασμα του σάκου χωρίς κίνδυνο επαφής με τα ούρα Το βρυσάκι των σάκων ουρητηροστομίας, συνδέεται κατευθείαν με τον ουροσυλλέκτη DANSAC χωρητικότητας 2000ml ή με οποιονδήποτε κοινό ουροσυλλέκτη.

Διατίθενται σάκοι διαφανείς και αδιαφανείς (στο χρώμα του δέρματος).

Κωδικός Περιγραφή Τεμ./ κουτί
891-12 Nova 1 Χ3 σάκος ουρητηροστομίας αδιαφανής προς κοπή από 12- 46mm 10
892-12 Nova 1 Χ3 σάκος ουρητηροστομίας διαφανής προς κοπή από 12- 46mm 10

Δείτε τώρα

Το καλάθι μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αλπακο ΑΕ Κεντρικά γραφεία

17ο  χλμ Εθν. Οδού Αθ. Λαμίας
Τηλ.: 210 6201400
Φαξ: 210 6201333
E-mail: info@alpako.gr

Β. Ελλάδα- Θεσσαλονίκη

Πελοπόννησος- Πάτρα

Κρήτη- Ηράκλειο

Υπόλοιπη Ελλάδα