Προϊόντα Κατηγορίας: Στομίες

Nova 1 FoldUp αυτοκόλλητος σάκος ειλεοστομίας (ανοικτός)

Nova 1 FoldUp αυτοκόλλητος σάκος ειλεοστομίας (ανοικτός)

Η νέα σειρά NOVA 1 για κολοστομίες προστίθεται στην οικογένεια της DANSAC, έχοντας ως σκοπό να βελτιώσει περαιτέρω την ποιότητα ζωής των οστομικών καθώς και να διευκολύνει τα άτομα που ασχολούνται με την φροντίδα τους, συγγενείς, νοσηλευτές και γιατρούς.

Το όνομα NOVA έχει "δανειστεί" από τον χώρο της αστρονομίας και σημαίνει "νέο αστέρι". Και αυτό ακριβώς είναι. To NOVA 1 ανήκει σε μια νέα οικογένεια προϊόντων στα οποία χρησιμοποιείται προηγμένη τεχνολογία. Η σειρά αποτελείται από αυτοκόλλητους σάκους κολοστομίας και ειλεοστομίας με χαρακτηριστικά που κάνουν την χρήση τους πιο εύκολη από ποτέ και αυξάνουν την αποτελεσματικότητά τους σε κάθε επίπεδο.

Ο σάκος κολοστομίας Nova αποτελεί σύστημα συλλογής ενός τεμαχίου. Η κολλητική δερμοπροστατευτική επιφάνεια και ο σάκος συλλογής αποτελούν ένα σώμα. Ο σάκος ενώνεται με το κολλητικό υλικό με θερμική ραφή εξασφαλίζοντας απόλυτη συγκόλληση.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ (Χ): Νέο extra αποδοτικό διπλό φίλτρο ενεργού άνθρακα, προηγμένης τεχνολογίας που δρα για τουλάχιστον 48 ώρες και δεν επιτρέπει την διαφυγή δυσάρεστων οσμών.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ (Π): 4 φορές μεγαλύτερη απορροφητική ικανότητα (λόγω του διπλού φίλτρου).

X: Επικάλυψη φίλτρου από ιατρική μεμβράνη teflon.
Π: H μεμβράνη teflon επιτρέπει την έξοδο μόνο στα αέρια (τα οποία φιλτράρονται) απομονώνοντας την υγρασία στο εσωτερικό του σάκου και ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα φραγής του φίλτρου καθιστώντας το κατάλληλο ακόμη και σε πολύ υδαρείς κενώσεις (σε χημειοθεραπείας, φαρμακευτική αγωγή κοκ).

X: Φίλτρο με μειωμένη αντίσταση διόδου αέρα.
Π: Αποφυγή του αντιαισθητικού φουσκώματος του σάκου καθώς τα αέρια περνούν πιο γρήγορα από το φίλτρο και φιλτράρονται.

X: Προηγμένο τεχνολογικά φίλμ σάκου 5 στρωμάτων με εσωτερικές πτυχώσεις.
Π: Οι πτυχώσεις δημιουργούν κυψέλες αέρα που μειώνουν το στατικό ηλεκτρισμό στο εσωτερικό του σάκου και αποφεύγεται η δημιουργία κενού αέρος που προκαλεί επαφή του σάκου με την στομία. Tα 5 στρώματα φίλμ κάνουν τον σάκο απαλό, αθόρυβο και αδιαπερατό από οσμές.

X: Αυτοκόλλητο από σύγχρονης τεχνολογίας υλικά, φιλικά προς το δέρμα, με ίνες βάμβακος.
Π: το κολλητικό υλικό κολλά σταθερά στο δέρμα και ταυτόχρονα προσφέρει προστασία και ανακούφιση του περιστομικού δέρματος. Οι ίνες βαμβακιού απορροφούν την υγρασία και κάνουν το κολλητικό ανθεκτικό σε θερμοκρασιακές μεταβολές (πχ στις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού).

Nova 1 FoldUp αυτοκόλλητος σάκος ειλεοστομίας (ανοικτός)

X: Αυτοκόλλητο με υποαλλεργική σύνθεση και ουδέτερο PH.
Π: Φιλικό στο δέρμα, δεν προκαλεί ερεθισμούς.

X: Αδαμαντοειδές σχήμα αυτοκόλλητου με μεγαλύτερη επιφάνεια κολλητικού υλικού στον οριζόντιο και κάθετο άξονα
Π: Σχήμα ιδιαίτερα φιλικό προς το σώμα, για ασφαλή πρόσφυση του αυτοκόλλητου στο δέρμα, ακόμη και σε σημεία που το δέρμα διπλώνει κατά την κίνηση. Επιπλέον μεγαλύτερη προστασία στον οριζόντιο και κάθετο άξονα (στα πλαϊνά του σάκου) όπου υπάρχουν μεγαλύτερες πιέσεις

X: Ειδική διατομή αυτοκόλλητου: ενισχυμένο στο κέντρο γύρω από τη στομία, και πιο λεπτό στην περιφέρεια.
Π: Ενισχυμένο στο κέντρο για προστασία από τα ένζυμα και απορρόφηση της υγρασίας, λεπτότερο στις άκρες για αυξημένη ευλυγισία και ασφάλεια.

X: Επικάλυψη σάκου από υφασμάτινης υφής υλικό, μπεζ χρώματος, με υδρο-απωθητικές ιδιότητες.
Π: Ανθεκτικό υλικό, απαλό και υποαλλεργικό, δεν απορροφά το νερό ή τον ιδρώτα και στεγνώνει πολύ εύκολα ακόμη και μετά το ντους. Με ειδική δομή που μειώνει τις τριβές με το δέρμα και τα ρούχα.

X: Διπλή θερμοσυγκόλληση του σάκου περιφερικά
Π: Αυξημένη ασφάλεια από πιθανότητα διαρροής.

Διατίθενται σάκοι διαφανείς και αδιαφανείς καθώς επίσης και σάκοι σε μέγεθος κανονικό (χωρητικότητας 470ml), maxi (χωρητικότητας 900ml) και mini (χωρητικότητας 290ml) για παιδιά.

Κωδικός Περιγραφή Τεμ./ κουτί 823-15 Nova 1 Fold Up σάκος ειλεοστομιας αδιαφανής προς κοπή από 15- 60mm 30 824-15 Nova 1 Fold Up σάκος ειλεοστομιας διαφανής προς κοπή από 15- 60mm 30 815-15 Nova 1 Fold Up MAXI σάκος ειλεοστομιας αδιαφανής προς κοπή από 15- 90mm 10 816-15 Nova 1 Fold Up MAXI σάκος ειλεοστομιας διαφανής προς κοπή από 15- 90mm 10

Δείτε τώρα

Το καλάθι μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αλπακο ΑΕ Κεντρικά γραφεία

17ο  χλμ Εθν. Οδού Αθ. Λαμίας
Τηλ.: 210 6201400
Φαξ: 210 6201333
E-mail: info@alpako.gr

Β. Ελλάδα- Θεσσαλονίκη

Πελοπόννησος- Πάτρα

Κρήτη- Ηράκλειο

Υπόλοιπη Ελλάδα