Προϊόντα Κατηγορίας: Στομίες

Niltac αφαιρετικό κολλητικού υλικού

Niltac αφαιρετικό κολλητικού υλικού Niltac αφαιρετικό κολλητικού υλικού Niltac αφαιρετικό κολλητικού υλικού

Niltac αφαιρετικό κολλητικού υλικού Η καλή εφαρμογή του σάκου πάνω στο δέρμα είναι σημαντική για την αποφυγή διαρροών. Όμως η αφαίρεση του κολλητικού υλικού μπορεί να προκαλέσει πόνο ή και ερεθισμό. Το Niltac έχει σχεδιαστεί ειδικά ώστε να αφαιρεί το κολλητικό υλικό των σάκων άμεσα και χωρίς πόνο. To Niltac αποτελεί ένα μοναδικό προϊόν προηγμένης τεχνολογίας από 100% υποαλλεργική σιλικόνη.

Δεν περιέχει οινόπνευμα ή άλλα τοξικά συστατικά και επομένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και σε ερεθισμένο δέρμα χωρίς να προκαλέσει πόνο. Το Niltac αφαιρεί το κολλητικό υλικό εύκολα και γρήγορα διευκολύνοντας την εφαρμογή του νέου κολλητικού. Επιπλέον, δεν μεταβολίζεται από τον οργανισμό, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει το δέρμα και το προστατεύει.

Niltac αφαιρετικό κολλητικού υλικού Το υλικό διατίθεται σε σπρέι των 50ml. Το σπρέι έχει σχεδιαστεί ειδικά ώστε να ψεκάζει και ανάποδα διευκολύνοντας την αφαίρεση του κολλητικού υλικού των σάκων. Παράγεται στην Μεγάλη Βρετανία από την καινοτόμο εταιρεία Trio Healthcare που εξειδικεύεται την έρευνας και ανάπτυξη ιατρικών προϊόντων σιλικόνης.

Δείτε τώρα

Το καλάθι μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αλπακο ΑΕ Κεντρικά γραφεία

17ο  χλμ Εθν. Οδού Αθ. Λαμίας
Τηλ.: 210 6201400
Φαξ: 210 6201333
E-mail: info@alpako.gr

Β. Ελλάδα- Θεσσαλονίκη

Πελοπόννησος- Πάτρα

Κρήτη- Ηράκλειο

Υπόλοιπη Ελλάδα