Please update your Flash Player to view content.
Διάφορα
Διάφορα

Διάφορα (11)

Τρίτη, 11 Ιούνιος 2013 07:55

Blogs

Προστέθηκε από Alpako

Περισσότερη ενημέρωση στα ακόλουθα πολύ ενδιαφέροντα Blog

blogger-logo-small

http://www.stomia.blogspot.gr/ Stomia Anonymous

http://epithema.blogspot.gr/ Elkos_Re

http://akratia.blogspot.gr/ Ακράτεια δεν είναι πρόβλημα...

Τετάρτη, 05 Ιούνιος 2013 07:43

Ισολογισμοί

Προστέθηκε από Alpako
Δευτέρα, 06 Φεβρουάριος 2012 17:12

Επιστροφές προϊόντων

Προστέθηκε από Alpako Shop
Ευχαρίστως δεχόμαστε οποιαδήποτε επιστροφή προιόντος και σας επιστρέφουμε τα χρήματά σας αρκεί να γίνει μέσα σε 30 ημέρες από την ημερομηνία του τιμολογίου - η εσωτερική συσκευασία να μην έχει ανοιχτεί, η εξωτερική και τα υλικά να είναι σε καλή κατάσταση.
Δευτέρα, 06 Φεβρουάριος 2012 17:11

Τρόποι παραγγελίας

Προστέθηκε από Alpako Shop
Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας εύκολα και οικονομικά μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα μας.
Εναλλακτικά εάν θέλετε να δώσετε τηλεφωνικά την παραγγελία σας μπορείτε καλώντας μας εργάσιμες μέρες και ώρες 9-17 στα παρακάτω τηλέφωνα.

 

Κεντρικά- Αθήνα

 • Τηλέφωνο: 210 6201400
 • Φαξ: 210 6201333
 • Κινητά: 6973300363, 6979111395, 6937358066
 • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Β. Ελλάδα- Θεσσαλονίκη

 • Τηλέφωνο: 2310 868174 / 868290
 • Φαξ: 2310 868262
 • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Πελοπόννησος- Πάτρα

 • Τηλέφωνο: 2610 431974 / 453026
 • Φαξ: 2610 433457
 • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Υπόλοιπη Ελλάδα

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τα Κεντρικά για να δώσετε την παραγγελία σας και θα σας εξυπηρετήσουμε.


Επιστροφή στο eShop

Δευτέρα, 06 Φεβρουάριος 2012 17:11

Τρόποι αποστολής

Προστέθηκε από Alpako Shop
Όλες οι αποστολές παραγγελιών γίνονται με Courier, είναι εντελώς δωρεάν και η παραγγελία σας, έρχεται στην διεύθυνση σας τις εργάσιμες ημέρες εντός 24 έως 48 ωρών.
Αν έχετε επιλέξει την τραπεζική κατάθεση οι παραπάνω όροι αποστολής ισχύουν από τη στιγμή που θα επιβεβαιώσουμε την κατάθεσή σας.

Για απομακρυσμένες περιοχές θα χρειασθεί λίγο περισσότερος χρόνος, ανάλογα με την απόσταση από την πλησιέστερη πόλη ή κωμόπολη.
Για οποιοδηποτε σχολιο διευκρινηση ή πληροφορια το τμημα παραγγελιων βρισκεται στην διαθεση σας καθημερινα εκτός Σαββάτου και Κυριακής από τις 08:30 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα.
Δευτέρα, 06 Φεβρουάριος 2012 17:10

Τρόποι πληρωμής

Προστέθηκε από Alpako Shop
Αντικαταβολή:
Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παράδοση της, στο χώρο σας.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:
Δε χρειάζεται να έχετε πιστωτική καρτα για να κάνετε τις αγορές σας στο e-shop μας
Επιλέγετε κατά την αγορά σας ως μέθοδο πληρωμής την «τραπεζική κατάθεση».
Κάνετε την κατάθεση σας εντός 3 εργάσιμων ημερών, αναγράφοντας το όνομα και το επώνυμο σας, σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:
 • EUROBANK: 0026 0229 13 0200228931
 • Δικαιούχος λογαριασμού: Αλπακο αε
Την αμέσως επόμενη εργάσιμη αποστέλουμε την παραγγελία σας!
Πέμπτη, 02 Φεβρουάριος 2012 10:16

Όροι χρήσης

Προστέθηκε από Alpako

ο www.alpako.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της ελληνικής ανώνυμης εταιρείας «Alpako A.E.», που εδρεύει στο 17ο  χλμ Εθν. Οδού Αθ. Λαμίας, στην Ελλάδα (ΑΦΜ: 094021425 / Δ.Ο.Υ ΦΑΕΕ Αθηνών). Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της Alpako A.E., που βρίσκεται στην διεύθυνση www.alpako.gr.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην άνω ιστοσελίδα www.alpako.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

1. Όροι


Η Alpako A.E. διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Η Alpako A.E. αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

2. Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα


H Alpako A.E. δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.alpako.gr , τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες , από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Alpako A.E., υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

3. Περιορισμός ευθύνης


Η Alpako A.E. ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.

Η Alpako A.E. ευθύνεται μόνο για δόλο και βαριά αμέλεια, σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση παραγγελθέντων προϊόντων και για πληροφορίες που η ίδια δίνει ή υπηρεσίες που παρέχει μέσω του δικτυακού τόπου της.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Alpako A.E. δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης η Alpako A.E. ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

4. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Η ιστοσελίδα www.alpako.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της Alpako A.E.. Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από την Alpako A.E., συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Alpako A.E. και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της Alpako A.E. ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την Alpako A.E. ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της Alpako A.E. ή/και του www.alpako.gr ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.

Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στις ιστοσελίδες www.alpako.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

5. Υποχρεώσεις Χρήστη

Οι χρήστες των ιστοσελίδων www.alpako.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτές και το ηλεκτρονικό κατάστημα της Alpako A.E. για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε Περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

6. Ασφάλεια

Η Alpako A.E. αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος της Alpako A.E. επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:
Αναγνώριση Πελάτη

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.

Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας (e-mail) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα της Alpako A.E. δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης). Επίσης σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα και τη δημιουργία password.
Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων


Αυτόματη Αποσύνδεση

Εάν δεν υπάρξει καμία δραστηριότητα για 20 λεπτά γίνεται αυτόματη αποσύνδεση από το χώρο μελών του ηλεκτρονικού κατάστηματος της Alpako A.E..

Ελεγχόμενη Πρόσβαση (firewall)

Η πρόσβαση στα συστήματα της Alpako A.E. (servers) ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους πελάτες/ χρήστες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρείας.

Απόρρητο Συναλλαγών

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή /μέλος στη Alpako A.E. είναι εμπιστευτικές και η Alpako A.E. έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:

Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.

Η Alpako A.E. δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

Στην περίπτωση που η Alpako A.E. χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου.

Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους.

Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

7. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.alpako.gr είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες των διαδικτυακών τόπων www.alpako.gr, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας επικοινωνίας, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).

Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι της Alpako A.E. που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένα και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων σας έχει παρθεί.

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόταση ή δήλωση που σχετίζεται με αυτά τα θέματα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με κάποιον από τους τρόπους που φαίνονται στον παρακάτω σύνδεσμο http://alpako.gr/shop/index.php?option=com_k2&view=item&layout=item&id=3&Itemid=203&lang=el

Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας θα λάβετε αυτοματοποιημένο e-mail το οποίο θα αναφέρει τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας. Μετά την επεξεργασία της παραγγελίας από το τμήμα ηλεκτρονικών αγορών της Alpako A.E., θα λάβετε το δεύτερο και επιβεβαιωτικό e-mail με τα προϊόντα που θα σας αποσταλούν.

Κατά την εξέλιξη της παραγγελίας σας θα λάβετε μια σειρά αυτοματοποιημένων e-mail, τα οποία θα αναφέρουν τη πρόοδο της παραγγελίας.

Για οποιαδήποτε εκκρεμότητα προκύψει θα σας αποσταλεί σχετικό
email. Εναλλακτικά θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στα τηλέφωνα που μας έχετε δώσει κατά την εγγραφή ή την καταχώρηση της παραγγελίας στο site μας.

Δεν υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης αυτών των ενημερώσεων, η αποστολή των οποίων, αποτελεί προϋπόθεση για την σωστή εξέλιξη της παραγγελίας σας. Τα e-mail αυτά σας καλούμε να φροντίζετε να μπορούν να φτάσουν σε εσάς και να τα διατηρείτε καθ' όλη την διάρκεια της συναλλαγής μας. Είναι υποχρέωση σας, σε περίπτωση που δεν λαμβάνετε τα σχετικά e-mail, σύμφωνα με τους γενικούς όρους που διέπουν τις συναλλαγές μας, να μας ενημερώνετε χωρίς καθυστέρηση.

8. Υπαναχώρηση / Επιστροφή – Αντικατάσταση Προϊόντων

Ευχαρίστως δεχόμαστε οποιαδήποτε επιστροφή προιόντος και σας επιστρέφουμε τα χρήματά σας αρκεί να γίνει μέσα σε 30 ημέρες από την ημερομηνία του τιμολογίου - η εσωτερική συσκευασία να μην έχει ανοιχτεί, η εξωτερική και τα υλικά να είναι σε καλή κατάσταση.

9. Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις : Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να κάνετε πίσω «back» και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί «αφαίρεση. Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το 210 6201400 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας. Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 210 6201400 ή επικοινωνήστε μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου, εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελιάς. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας. Σε περίπτωση που παραγγελία σας έχει ήδη τιμολογηθεί και επιθυμείτε την ακύρωση της τότε επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών στο 210 6201400 και δώστε τα στοιχεία της παραγγελίας σας.

10. Τρόποι Πληρωμής
Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας:

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Alpako A.E. δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa.

Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα γίνονται με τη μέθοδο redirection σε ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης τράπεζας για τη μεγαλύτερη ασφάλεια των συναλλαγών σας. Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα εμφανιστούν στο περιβάλλον της τράπεζας. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο.Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείτε να είναι εταιρική. Δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία τη αντίστοιχης εταιρείας. Επίσης κατά την παράδοση θα πρέπει να είναι παρών ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος με τη πιστωτική κάρτα και τη ταυτότητα του.

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή):

Πληρώστε τον υπάλληλο της Courier, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, από 03.01.2012 παραστατικά αξίας άνω των 1.500€ προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 3.000€ προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

• Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό
• Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:
Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε :

EUROBANK-ERGASIAS : GR 42 026 0043 0000 11 0200 449144
ΕΘΝΙΚΗ : GR18 0110 7110 0000 7114 7014 022
ΑΓΡΟΤΙΚΗ :0430370400314009
ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ : GR 980 730315 000 000 000 7230571


και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 2106201333.

Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.


11. Παραγγελία / Παράδοση Προϊόντων/ Έξοδα Αποστολής

Όλες οι αποστολές παραγγελιών γίνονται με Courier, είναι εντελώς δωρεάν και η παραγγελία σας, έρχεται στην διεύθυνση σας τις εργάσιμες ημέρες εντός 24 έως 48 ωρών.
Αν έχετε επιλέξει την τραπεζική κατάθεση οι παραπάνω όροι αποστολής ισχύουν από τη στιγμή που θα επιβεβαιώσουμε την κατάθεσή σας.

Για απομακρυσμένες περιοχές θα χρειασθεί λίγο περισσότερος χρόνος, ανάλογα με την απόσταση από την πλησιέστερη πόλη ή κωμόπολη.
Για οποιοδηποτε σχολιο διευκρινηση ή πληροφορια το τμημα παραγγελιων βρισκεται στην διαθεση σας καθημερινα εκτός Σαββάτου και Κυριακής από τις 08:30 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα.
Τρίτη, 07 Δεκέμβριος 2010 12:24

Our company

Προστέθηκε από Alpako Shop

Alpako SA leading medical distributor

 • Established : 1967  
 • Hospital items  
 • Headoffice: Kifissia, Athens Greece  
 • Salesoffices to other cities  
 • ISO 9001 certified
 • 4.000m2 facility at Inofita Viotia

 

Alpako sa general information

 • Activity: Promoting and selling Hospital items.
 • National coverage
 • Personel : (12).
 • Capital : 2 mil. Euro.

 

Οur mission

Customer satisfaction by offering quality products and services at competitive prices.

 

Alpako sa - Our products - Operating Theatre

Operating Theatre : Sterilisation packaging and monitoring.
Operating Theatre : All types of gloves, mats, plogs.
Operating Theatre : Disposable clothing and draping.
Operating Theatre : Wound management.
Operating Theatre : Suction equipment and wound drainage systems

 

Alpako sa - Our products - Home Health Care

Home Health Care : Dansac Colostomy / Urostomy /  Ileostomy line www.dansac.com
Home Health Care : Activeheal advanced wound care managment / Collagens www.admedsol.com & www.urgo.com
Home Health Care : Self lubricated catheters incontinence www.rocm.com

 

Communication

Our news bulletin  is issued  every 4 months.
The bulletin is  a combination of scientific articles and product specification  and  is mailed free of charge to 5.000 decision makers.
Alpako sa  is the only Greek company with such a powerfull communication platform.

 

promotional technics

Systematically planed promotional actions
Lap top product presentations
Participation to congresses
Support of doctors and nurses scientific work
Training seminars in our premises, hospitals or any mutually agreed location.

contact information : tel.(+30) 2106201400 fax (+30) 2106201333
email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

thank you
Alpako SA
leading medical distributor

Πέμπτη, 22 Απρίλιος 2010 12:07

Καλωσορίσατε στην Αλπακο ΑΕ

Προστέθηκε από Alpako

Αλπακο ΑΕ είναι απο τις καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των προμηθευτών υγειονομικού υλικού, με μακροχρόνια παρουσία στο χώρο.
Προσφέρει μιά ευρεία γκάμα προιόντων όπως υλικά αποστείρωσης, χειρουργικά γάντια όλων των τύπων, εξεταστικά γάντια, επιδεσμικό υλικό, αναλώσιμο και μη ιματισμό χειρουργείου, ουρολογικά, αναπνευστικά, προιοντα κατακλισης  κλπ.

Η Αλπακο ΑΕ προωθεί τα προιόντα της σε πάνω απο 1000 πελάτες σε όλη την Ελλάδα που περιλαμβάνουν φαρμακευτικές εταιρείες, φαρμακοβιομηχανίες,  εμπόρους υγειονομικού υλικού, κλινικές, διαγνωστικά κέντρα, γηροκομεία, φαρμακαποθήκες, φαρμακεία, ιατρεία κλπ.

Η ραγδαία άνοδος της Αλπακο ΑΕ προήλθε απο την αξιοπιστία των προιόντων της τις αναταγωνιστικές τιμές καθώς και τον σεβασμό και την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της.

Εμείς στην Αλπακο ΑΕ είμαστε πάντα στην διαθεσή σας να σας εξυπερετήσουμε  κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Μη διστάσετε  λοιπόν να επικονωνήσετε μαζί μας  θα σας περιμένουμε.

Ακόμη ! επισκεφθείτε τα BLOG μας ! θα διαβάσετε ενδιαφέροντα και χρήσιμα άρθρα !

http://akratia.blogspot.com/

http://epithema.blogspot.com/

http://www.stomia.blogspot.com/

Τετάρτη, 21 Απρίλιος 2010 21:40

Η εταιρεία μας

Προστέθηκε από Alpako

Ονομασία                                      :  Αλπακο ΑΕ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ                                  :  17ο χλμ. Εθν. οδού Αθηνών -Λαμίας. Κηφισιά
                                                           145 64  Aθήνα
                                                Tηλ : +302106201400   Φαξ:+302106201333
                                          e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  
                                       website : www.alpako.gr

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ                          :  1967
ΤΟΜΕΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ   :   Κατ' οίκον Νοηλεία, Νοσοκομειακά
ΣΚΟΠΟΣ                                     :   Πανελλαδική κάλυψη του ανωτέρω τομέα                 
ΠΕΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ                     :   Προώθηση και διανομή προιόντων του άνω τομέα  
H εταιρεία διαθέτει πιστοποίηση κατά BS EN ISO 9001:2008

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 

Η Αλπακο ΑΕ διαθέτει προιόντα κατ’οίκον νοσηλείας στις ακόλουθες τρεις γενικές κατηγορίες
1. φροντίδα στομίας
2. φροντίδα έλκων
3. φροντίδα ακράτειας

επίσης διαθέτει νοσοκομειακά προιόντα στις ακόλουθες τρεις γενικές κατηγορίες
1. είδη αποστείρωσης
2. είδη χειρουργείου
3. είδη ένδυσης και κλινόστρωσης

Η Αλπακο ΑΕ έχει πανελλαδική κάλυψη με γραφεία στην Πάτρα και Θεσσαλονίκη και εκπροσώπους πωλήσεων σε όλες τις κύριες ελληνικές πόλεις.


ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗΣ

Σκοπός της δομής αυτής ειναι η καλλίτερη εξυπηρέτηση  των ασθενών με την παροχή – πάντα με τις υποδείξεις του θεράποντος ιατρού των καταλληλότερων προιόντων ανα περίπτωση.

Η Αλπακο ΑΕ διοργανώνει ακόμη σεμινάρια  κατά τοπους προκειμένου να ενημερωθούν οι νοσηλευτές στον καλλίτερο τρόπο εφαρμογής των προιόντων της.


ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΕΣ ΜΑΣ

ROCHESTER  - USA               :    Ακράτεια / Επίσχεση
AMS-UK                            :    Moντέρνα τραυματολογία
Euroresearch- Italy                   :   Προιόντα κολλαγόνου
Arjo Wiggins-  France              :   Χαρτης αποστείρωσης
Wipak-  Finland                         :   Συσκευασία αποστείρωσης
CURAN NL                                :   Καθετήρες

Δείτε τώρα

Το καλάθι μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αλπακο ΑΕ Κεντρικά γραφεία

17ο  χλμ Εθν. Οδού Αθ. Λαμίας
Τηλ.: 210 6201400
Φαξ: 210 6201333
E-mail: info@alpako.gr

Β. Ελλάδα- Θεσσαλονίκη

Πελοπόννησος- Πάτρα

Κρήτη- Ηράκλειο

Υπόλοιπη Ελλάδα