Προϊόντα

Κατηγορίες

Στομίες

Στομίες

διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη σειρά υλικών στομιών που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των οστομικών και διευκολύνουν τα άτομα που ασχολούνται με την φροντίδα τους, συγγενείς και ιατρονοσηλευτικό προσωπικό.

Με απόλυτη εξειδίκευση στην ανάπτυξη οστομικών προϊόντων, εδώ και 40 χρόνια, οι οίκοι που αντιπροσωπεύουμε διαθέτουν ένα μοναδικό πλεονέκτημα- το επιστημονικό τους επιτελείο ασχολείται αποκλειστικά με την έρευνα και ανάπτυξη οστομικών προϊόντων που ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες των οστομικών και στο δικαίωμα τους για καλύτερη ποιότητα ζωής.

Τα προϊόντα μας χαρακτηρίζονται από την υψηλή ποιότητα τους ενώ διαθέτουν μοναδικά χαρακτηριστικά, σχεδιασμένα ώστε να προσφέρουν την πλέον κατάλληλη λύση στις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε οστομικού. Άλλωστε πιστεύουμε ότι "οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά".

Μέσα στον κατάλογο προϊόντων θα ενημερωθείτε για τους αυτοκόλλητους σάκους και το σύστημα δυο τεμαχίων καθώς επίσης και για εξειδικευμένα υλικά όπως οι μετεγχειρητικοί σάκοι, το σύστημα υποκλυσμού και τα υλικά περιποίησης και φροντίδας του περιστομικού δέρματος.

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα προϊόντα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 6201400 ή στείλτε e-mail.

Ακόμη ! επισκεφθείτε το Βlog μας http://www.stomia.blogspot.com/

Διαβάστε για την Κολοστομία.

Διαβάστε για την Ειλεοστομία.

Διαβάστε για την Ουρητηροστομία.

Δείτε τον κατάλογο των προϊόντων.

Περισσότερα...
Ακράτεια

Ακράτεια

Η Αλπακο ΑΕ διανέμει προϊόντα που προσφέρουν ασφάλεια και ευκολία στο χρήστη ώστε όσοι τα χρησιμοποιούν απολαμβάνουν πλήρως τις καθημερινές τους δραστηριότητες μέσα και έξω από το σπίτι.

Έχουμε λύσεις στη γυναικεία και αντρική ακράτεια ούρων και στην κατακράτηση ούρων - επίσχεση.

Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στις σελίδες που ακολουθούν δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την ιατρική γνωμάτευση.

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα προϊόντα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 6201400 ή στείλτε email

Για περισσότερες πληροφορίες (στα Αγγλικά) μπορείτε να απευθυνθείτε απευθείας στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή www.rocm.com.

Επισκεφθείτε το Βlog μας ! http://akratia.blogspot.com/

Δείτε τον κατάλογο των προϊόντων.


Περισσότερα...
Έλκη

Έλκη

Επούλωση ελκών
Τα προϊόντα φροντίδας ελκών δέρματος της Αλπακο ΑΕ συμβάλλουν στην ταχεία επούλωση των ελκών δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να περιορίζονται οι παράγοντες αναστολής της επούλωσης.
Σε συνεργασία με επαγγελματίες υγείας στον τομέα της φροντίδας ελκών δέρματος αναπτύσσουμε νέα επιθέματα τα οποία συνοδεύονται από εκπαιδευτικό υλικό, πρωτόκολλα θεραπειών και κλινικά αποτελέσματα. Όλα τα προϊόντα φροντίδας ελκών δέρματος βασίζονται στη μέθοδο της υγρής θεραπείας ελκών. Η Αλπακο ΑΕ διαθέτει μια ευρεία σειρά επιθεμάτων ικανά να ενισχύσουν τη διαδικασία επούλωσης του έλκους σε οποιαδήποτε φάση της επούλωσης του.

Ακόμα πολύ πρόσφατα με την σειρά της νανοτεχνολογίας αντιμετωπίζονται επιτυχώς και τα χρόνια έλκη.

*Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στις σελίδες που ακολουθούν δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την ιατρική εκτίμηση.

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα προϊόντα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 6201400 ή στείλτε email.

Για περισσότερες πληροφορίες (στα Αγγλικά) μπορείτε να απευθυνθείτε απευθείας στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή www.admedsol.com

Επισκεφθείτε το Βlog http://epithema.blogspot.com/

Δείτε τον κατάλογο των προϊόντων.

Περισσότερα...
Δέρμα

Δέρμα

Το δέρμα αποτελείται από τρία στρώματα, την επιδερμίδα - εξωτερικό στρώμα, το χόριο και το υποδόριο. Τα τρία στρώματα μας προστατεύουν από μύκητες, βακτήρια, υπεριώδεις ακτινοβολία και άλλα φυσικά και χημικά ερεθίσματα και συντελούν στη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος. Το δέρμα είναι η προστασία μας στους διάφορους εξωτερικούς παράγοντες και διατηρεί ταυτόχρονα την υγρασία μέσα στο σώμα. Επιπρόσθετα το δέρμα είναι τμήμα του σώματος όπου γίνεται χημική ανταλλαγή μέσω της εφίδρωσης και άλλων φαινομένων.

Εκτός από την σημαντική συμβολή του δέρματος στη λειτουργία του οργανισμού αποτελεί και μέσω μετάδοσης ζωτικών πληροφοριών. Βλέποντας κάποιον, ένα από τα πρώτα πράγματα που προσέχουμε είναι το δέρμα του, το οποίο μας δίνει πληροφορίες για την ηλικία του, τη διατροφική και ψυχολογική του κατάσταση και γενικότερες πληροφορίες για την υγεία του. Για το λόγο αυτό όλοι οι άνθρωποι οποιασδήποτε ηλικίας δίνουν μεγάλη σημασία στη φροντίδα του δέρματος τους.

Τα τελευταία χρόνια λόγω της μόλυνσης του περιβάλοντος το δέρμα αποκτά όλο και μεγολύτερη σημασία και θεωρείτια πλέον ένα από τα σημαντικότερα όργανα του ανθρωπίνου σώματος.

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα προϊόντα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 6201400 ή στείλτε email.

Για περισσότερες πληροφορίες (στα Αγγλικά) μπορείτε να απευθυνθείτε απευθείας στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή www.triohealthcare.co.uk.

Περισσότερα...

Δείτε τώρα

Το καλάθι μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αλπακο ΑΕ Κεντρικά γραφεία

17ο  χλμ Εθν. Οδού Αθ. Λαμίας
Τηλ.: 210 6201400
Φαξ: 210 6201333
E-mail: info@alpako.gr

Β. Ελλάδα- Θεσσαλονίκη

Πελοπόννησος- Πάτρα

Κρήτη- Ηράκλειο

Υπόλοιπη Ελλάδα