Προϊόντα Κατηγορίας: Έλκη

Biopad Επίθεμα 100% ίππειου κολλαγόνου σε μορφή σπόγγου

Biopad Επίθεμα 100% ίππειου κολλαγόνου σε μορφή σπόγγου

100% Κολλαγόνο ίππειας προέλευσης σε μορφή σπόγγου

Το Biopad αποτελείται απο 100% καθαρό, απορροφήσιμο Κολλαγόνο τύπου Ι, ίππειας προέλευσης και μέγιστης βιοσυμβατότητας και έχει τη μορφή σπόγγου. Χάρη στην υψηλή βιοσυμβατότητά του απορροφάται πλήρως, χωρίς κίνδυνο ύπαρξης αλλεργικών αντιδράσεων. Η ίππεια προέλευση του κολλαγόνου μηδενίζει τον κίνδυνο της νόσου σπογγώδους εγκεφαλοπάθειας των βοοειδών (TSE)

.Biopad Επίθεμα 100% ίππειου κολλαγόνου σε μορφή σπόγγου

Ο μηχανισμός δράσης του ίππειου κολλαγόνου συνίσταται αρχικά στην είσοδο λευκών και μακροφάγων του αίματος στο εσωτερικό της μάζας του σπόγγου. Το Biopad συμμετέχει στο μηχανισμό σχηματισμού ινοβλαστών, διεγείροντας την ενδογενή σύνθεση κολλαγόνου που συνδέεται με την επούλωση των τραυμάτων.

Το Biopad ενδείκνυται για την επούλωση τραυμάτων με βάθος από τα οποία έχουν αφαιρεθεί τα νεκρωτικά μέρη, όπως διαβητικά, αρτηριακά, φλεβικά έλκη, έλκη κατάκλισης, χειρουργικά τραύματα, εγκαύματα. Μετά την εφαρμογή του καλύπτεται με δευτερεύον επίθεμα και γίνεται έλεγχος και επανεφαρμογή κάθε 1 με 3 μέρες, αναλόγως του τραύματος.

Το Biopad διαθέτει και αιμοστατικές ιδιότητες. Ενδείκνυται ως αιμοστατικό σε επεμβάσεις γενικής χειρ/κής, πλαστικής χειρ/κής, αγγειοχειρ/κής, νευροχ/κής, καθώς διαθέτει άριστες αιμοστατικές ιδιότητες.

Περιγραφή Διάσταση Κωδικός Συσκ/σία
Biopad
Επίθεμα Ίππειου
Κολλαγόνου
5 x 5 εκ. 446.15 3

Δείτε τώρα

Το καλάθι μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αλπακο ΑΕ Κεντρικά γραφεία

17ο  χλμ Εθν. Οδού Αθ. Λαμίας
Τηλ.: 210 6201400
Φαξ: 210 6201333
E-mail: info@alpako.gr

Β. Ελλάδα- Θεσσαλονίκη

Πελοπόννησος- Πάτρα

Κρήτη- Ηράκλειο

Υπόλοιπη Ελλάδα